Kurt Thorup

Familie:

Jeg er gift med Maria som kommer fra Lodz i Polen, fra et tidligere ægteskab har jeg to børn: Michael som bor i København og Randi som bor i Århus.

Beskæftigelse:

Jeg er efterhånden blevet 64 år, er efter godt 31 år i et andet Sæby firma  flyttet til RSJ-elteknik www.rsj-elteknik.dk også i Sæby (Vendsyssel), her beskæftiger jeg mig hovedsagelig med industri installationer, Landbrug,  Sæby og Frederikshavn Rensningsanlæg, Sæby Vandværk samt nyinstallationer i sommerhuse og enfamilies huse. Pr. 1 januar 2014 er jeg stoppet og gået på efterløn. Jeg har dog lovet at hjælpe hvis der er problemer med vand og kloak.

Jeg er udlært i Sæby, herefter kom jeg til militæret (Flyvestation Ålborg), hvorfra jeg blev sendt på sergentskole i Varde. Da uddannelse her var forbi, kom jeg tilbage til Flyvestation Ålborg, hvor jeg var befalingsmand på en radar.

Efter endt militærtjeneste blev jeg ansat hos Søren Jensens eftf. A/S, i Sæby hvor jeg har været beskæftiget til Marts 2008 hvor jeg skiftede til RSJ-elteknik.   (31 år og 4 måneder i det samme firma - - man skal jo nødig gro fast.)

Alt dette er nu uden betydning, da jeg den 1 januar 2014 gik på efterløn, nu er det hus, have og konen der får min opmærksomhed, i nævnte rækkefølge. (TROR JEG NOK)

 Fritid:

Har i en årrække været holdleder i idrætsforeningen IF. Skjold Sæby, hvor jeg ligeledes har siddet i hovedbestyrelsen. For tiden nyder jeg blot at kigge fodbold og håndbold.

Var med til at starte Voerså møllelaug I/S, hvor jeg i dag sidder i bestyrelsen, og blandt andet holder øje med driften og den daglige produktion fra 4 Vestas møller. Dette er så en saga blot, vi besluttede at sælge dem pr. 1 maj 2011.

 Ferie:

Jeg holder meget af Norge og Polen, her tilbringer jeg meget ferie og en del afspadsering. Norge (Rondane) bliver gerne besøgt om efterår, når efterårsfarverne er på sit højeste.

I sommeren 2005 havde vi den fantastiske oplevelse at besøge Island og Grønlands østkyst - 2009 var vi på ophold på diskoøen på Grønlands vestkyst. -absolut en oplevelse.

Sommeren 2013 sejlede vi til Færøerne, hvor vi havde lejet et sommerhus, fantastisk natur og rent og pænt alle steder.

 

En del sommerferierier er tilbragt i det sydlige Polen. Vinterferien har jeg i en årrække tilbragt i de Poske bjerge, (Zakopane) turene om vinteren foregik som regel med Østeuropa-rejser fra Ikast. (Nu lukket). Vi var indkvarteret på et af byens bedste hoteller Antalówka, et nyrestaurerede hotel med en flot beliggenhed, med udsigt over det meste af byen.